Manden i vinduet

Vis stort billede
Manden i vinduet

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da det nøgne lig af antikvitetshandler Reider Folke Jespersen findes udstillet i butikkens vindue, har kriminalkommissær Gunnarstranda kun et enkelt spor at gå efter: På ligets bryst har morderen efterladt en talkombination. Langsomt bladrer Gunnarstranda og makkeren Frølich igennem Folke Jespersens historie for der at forsøge at finde et motiv til mord.
MANDEN I VINDUET er en klassisk politiroman i en lavmælt og tilbagelænet stil gennemført med det konkrete sprog og de intense dialoger, som er Kjell Ola Dahls særkende. På dansk er også kommet EN LILLE GYLDEN RING, som er en selvstændig forløber for MANDEN I VINDUET, og vi vil få fornøjelsen af at møde det umage opdagerpar igen, da serien fortsætter.
Den norske presse om MANDEN I VINDUET
Dette er krimi af international klasse. No more, no less!
Dagbladet
Kjell Ola Dahl har tidligere vist, at han er dialogens mester i dagens kriminallitteratur, og han fortsætter med at brillere, at indfange karakterer, atmosfære og vendinger udelukkende ved hjælp af det, to mennesker siger til hinanden, og måden, de siger det på. Sproget er konkret og virkelighedsnært, befriende renset for det psykologisk opstyltede.
Aftenposten

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjell Ola Dahl
Sideantal: 399
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Gunnerstranda og Frølich, 1. bind
Udgivelsesdato: 16 Feb 2011
Oplagsdato: 14 May 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770535625

Sprog

Dansk