Manden der ikke var morder (paperback)

Vis stort billede
Manden der ikke var morder (paperback)

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

S ensationel svensk krimidebut. Det begynder med et opkald til politiet i Västerås: En 15 -årig dreng meldes savnes. Han findes senere myrdet. Det lokale politi magter ikke sagen, og rejseholdet fra Stockholm tilkaldes. Men også kriminalpsykolog Sebastian Bergman, som er ekspert i morderes psykologi, er i byen. Han arbejder ikke længere pga. en personlig tragedie. Ikke desto mindre drages han ind i denne sag, hvilket ikke vækker udelt begejstring blandt hans gamle kolleger. Bergman er er arrogant og provokerende, han er sexfikseret og har et anstrengt forhold til kvinder, ja han er til tider uudholdelig – men han er samtidig i besiddelse af en fænomenal hjerne, og han har medvirket til opklaringen af en lang række sager.
Manden der ikke var morderhar et overbevisende plot fyldt med overraskelser. Og sikke en slutning – den sætter plottet i et nyt lys, samtidig med at den er det perfekte oplæg til næste bog om Sebastian Bergman.
Bogens antihelt, Sebastian Bergman, rammer fuldstændig plet, for hvor er han dog irriterende og usympatisk, og hvor bliver man dog forbavset over sig selv, når man opdager, at man trods alt holder af ham og holder med ham. Det er godt lavet! Man kan ganske enkelt ikke vente til næste bog – alt imens man håber det bedste og frygter det værste, når det gælder Sebastian Bergman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rosenfeldt / Hjorth
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jon Asgeir
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Det fordölda
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Ellen Boen
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 150 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 440 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2011
Oplagsdato: 19 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792639752

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Manden der ikke var morder (paperback) Hr. Ferdinand