Målet helliger midlet

Vis stort billede
Målet helliger midlet

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Denne råkolde midnat stod stubbene fra majshøsten lige så afstumpede og døde som blikket i vanviddets øjne. I ærgerrighedens rus ser man sjældent de sande konsekvenser."

Da to unge kvinder med kort mellemrum sporløst forsvinder, bliver kriminalassistent Sofie Dieckmann og hele holdet på lokalstationen i Herning sat på sagen;

Efterforskningen kompliceres dog yderligere ved, at en række breve med et gruopvækkende indhold havner på Sofies skrivebord særligt adresseret til hende. En anonym afsender hævder, at noget ikke er helt som det bør være i byens håndboldforening, og Sofie vikles med brevene pludselig ind i et net af løgne og jalousi.

Samtidig løber et større familieimperium ind i modvind, og snart vælter det ud med skeletter fra det støvede skab, og med både de frådende medier, dyreaktivister og politiet lige i hælene, er det måske fristende at ty til lyssky metoder for at klinke skårene, for målet helliger jo midlet?

En ny og spændende krimi af forfatterparret, Hebsgaard & Korslund, der kan læses uafhængigt af forgængeren, At dræbe hunden kurerer ikke biddet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Hebsgaard/Anja Korslund
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Inge Hebsgaard/Anja Korslund
Bredde: 157 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 527 g
Udgivelsesdato: 19 Apr 2012
Oplagsdato: 19 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799131563

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Målet helliger midlet Inge Hebsgaard/Anja Korslund