Magtværk - roman

Magtværk - roman Forstør

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dy og Torben flygter tværs gennem Europa med et spædbarn i armene og den rå pengemagt lige i hælene. De har en viden, som Linn Sankilde - kvinden, der trækker i trådene i den multinationale Sankilde-koncern - er parat til at dræbe for at holde skjult. Linn Sankilde har både penge og magt, og hun er ikke bange for at bruge begge dele. Der er folk, der er parate til at hjælpe Dy og Torben, men kan de stole på dem? Og kan de stole på hinanden? Dy og Torben søger langt ud på landet til den lille landsby Vissum i Danmark for at slikke sårene og samle kræfter. Men selv herude, hvor alt tilsyneladende er stråtækt idyl og landsbysammenhold, sætter magtspillene dagsordenen. Landsbyen viser sig at være en ormegård, der ikke lader det multinationale magtspil noget efter. Parret tvinges til at indgå en våbenhvile af hensyn til deres lille søn, Jason. Men det viser sig, at selv Jason indgår som en del af magtværket - og det kan man ikke bare melde sig ud af. Dys drømme bliver knust, og hun må tage en livsfarlig beslutning.
Det handler om økonomisk kriminalitet, om hvidvaskning af penge og om historiske begivenheder, der for enhver pris skal holdes skjult. Det handler også om, hvordan penge og magt skiller mennesker, der burde være og holde sammen.
Lene Rikke Bressonhar skrevet en roman, der afdækker magtspillene mellem mennesker og rejser spørgsmålet, om det er i orden at bruge sorte penge til hvide formål? Om det er sandt, at kærligheden er størst af alt? Og ikke mindst, om sandheden er vigtigere end livet?
Magtværker den tredje og sidste roman om Dy og hendes konfrontation med Sankilde-koncernen og familien bag. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Lene Rikke Bresson
Sideantal: 239
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Carpe Diem
Bredde: 140 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 414 g
Serie: Dy-trilogien, 3
Udgivelsesdato: 29 Feb 2008
Oplagsdato: 08 Apr 2008
Varefakta
Reference

b-9788792108036

Sprog

Dansk

Magtværk - roman Carpe Diem