Mærket for livet

Vis stort billede
Mærket for livet

69,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mærket for livet er en svensk selvudgiver-sensation!

En sommerdag i 1986 vågner ni årige Jana Berzelius op på sygehuset. Hun ved ikke, hvem hun er og kan intet huske. Seksogtyve år senere har hun succes som anklager og får den opgave at lede forundersøgelsen i forbindelse med det opsigtsvækkende mord på Hans Juhlén, chef for Migrationsværket i Norrköping.
Sammen med kriminalkommissær Henrik Levin og kriminalinspektør Mia Bolander indleder hun et samarbejde for at opklare sagen. Endnu et lig findes - denne gang et barn, og alt tager en uventet drejning, da det viser sig, at sporene leder hen mod den døde dreng. Og jo mere Jana graver i hans historie, jo nærmere kommer hun sin egen. Og den er mørkere og blodigere end hun i sin vildeste fantasi har kunnet forestille sig.
Kan hendes kolleger stole på hende? Og hvorfor klør hendes mærke i nakken så frygteligt?

Mærket for livet er første del i en serie om Jana Berzelius af EmelieSchepp - en ny stærk stemme på det svenske krimimarked, som spås en stjernefremtid. Emelie er en flittig blogger, arbejder i reklamebrancenog har solgt 30.000 ex. af bogen på fire måneder som selvudgivet, inden hun fik et svensk forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Emelie Schepp
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originaltitel: Märkta för livet
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 440 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2015
Oplagsdato: 03 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740029086

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Mærket for livet Politikens Forlag