Luftkastellet der blev sprængt

Vis stort billede
Luftkastellet der blev sprængt

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

>>Hævn er en stærk drivkraft<<
Lisbeth Salander

To hårdt sårede personer bliver bragt til Sahlgrenska Sygehus i Göteborg. Den ene er Lisbeth Salander, som er efterlyst, mistænkt for tredobbelt mord. Hun har en livstruende kugle i hjernen og må straks opereres. Den anden er hendes far, Alexander Zalachenko, en tidligere sovjetisk spion, som Lisbeth har hamret en økse i kraniet på.
Kuglen i hovedet er Lisbeth Salanders mindste problem. Stærke kræfter vil gøre hende tavs én gang for alle. Men mens hun ligger isoleret på sygehuset, graver Mikael Blomkvist i hendes skjulte fortid og kommer efterhånden på sporet af sandheden. Han går i gang med en afslørende reportage, som vil rense Lisbeth og ryste regeringen, Säpo og hele landet i dets grundvold. Endelig får Lisbeth Salander en chance for at gøre op med fortiden.
Luftkastellet der blev sprængter tredje og afsluttende bind i Millennium-trilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Første bind, Mænd der hader kvinder, fik Glasnøglen for Nordens bedste kriminalroman, andet bind, Pigen der legede med ilden, fik prisen for Sveriges bedste kriminalroman.
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stieg Larsson
Sideantal: 671
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Millennium, 3. bind
Udgivelsesdato: 07 Oct 2007
Oplagsdato: 10 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770530927

Sprog

Dansk

Luftkastellet der blev sprængt Modtryk