Løvetæmmeren PB

Reduced price!
Vis stort billede
Løvetæmmeren PB

119,96 kr

-20%

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Januarmørket har ramt Fjällbacka. Byen er som frosset fast i vinterkulden, da en næsten nøgen pige går i blinde gennem skovens tunge snedække ud på vejen og fanges i forlygterne fra en bil. Føreren når ikke at undvige hendes spinkle skikkelse.

Da Patrik Hedström og hans kollegaer modtager alarmopkaldet, er pigen allerede identificeret. Hun hedder Victoria og er en af hestepigerne fra den lokale rideskole. Ingen har set skyggen af hende, siden hun forsvandt på vej hjem fra stalden fire måneder tidligere, men det er tydeligt, at hun er blevet mishandlet i mellemtiden.

Sagen om Victoria er ikke den eneste familietragedie i Fjällbacka den vinter. Erica Falck er ved at skrive en bog, der bygger på en gammel sag om familien Kowalska. Faderen var cirkusartist og polak af oprindelse, moderen sidder stadig fængslet for mordet på ham. Erica har gennem længere tid forsøgt at få hende i tale for at høre nærmere om, hvad der skete dengang. Nu har hun indvilliget i, at Erica besøger hende i fængslet. Men Erica ved, at hun ikke fortæller hele sandheden.

Løvetæmmeren er en mørk og gådefuld fortælling om blodets bånd og Camilla Läckbergs niende fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck og politibetjenten Patrik Hedström.

”Løvetæmmeren er uden tvivl Camilla Läckbergs mest ambitiøse og bedste kriminalroman til dato. Läckberg lægger hurtigt og effektivt brikkerne til rette, tempoet og volden øges gradvist.” Göteborgs-Posten

”Væmmelige seriemorderindslag, ubehagelige familieintriger og en parallel historie fra fortiden, som er fuld af mørke hemmeligheder. Camilla Läckberg har et fortælletalent, hun sjældent får nok ros for.” Dagens Nyheter

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Läckberg
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 421 g
Udgivelsesdato: 28 Apr 2016
Oplagsdato: 28 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771800272

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Løvetæmmeren PB People'Spress