Liv eller død - Findes der liv - er det aldrig for sent

Vis stort billede Tilføj
Liv eller død - Findes der liv - er det aldrig for sent

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
38-årige Jo Beckmann lever et fantastisk og uforpligtende singleliv. Mænd begærer den rødhårede skønhed, kollegerne på Rigshospitalet respekterer hendes dygtighed og vagterne som akutlæge i København giver masser af spænding og udfordringer. Jo er unbeatable. Indtil hun mærker knuden i sit bryst. Den ondsindede, uretfærdige sygdom vender op og ned på Jos verden. Og da hendes bedste veninde samtidig bliver myrdet, må hun tage kampen op med både sig selv, kræften og en ukendt gerningsmand.

Liv eller død er første bind i en ny krimiserie om akutlægen Jo Beckmann. Vi følger Jos forandring fra selvoptaget, usårlig manhunter til et følsomt og helt menneske. Undervejs udsættes hun for et umenneskeligt pres, men det er netop derude – i grænsefladen mellem liv og død – at man møder sig selv.

Rasmus Dahlberg har skrevet en række fagbøger og er medforfatter til spændingsserien PLAN B. Maria Helleberg er en af Danmarks populæreste historiefortællere med et stort skønlitterært forfatterskab. De har tidligere samarbejdet om bl.a. det ambitiøse romanprojekt Slægten .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Helleberg / Rasmus Dahlberg
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Untercover
Bredde: 143 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 413 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2011
Oplagsdato: 05 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792352064

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Liv eller død - Findes der liv - er det aldrig for sent Untercover