Limousineadvokaten PB

Limousineadvokaten PB Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Forsvarsadvokaten Mike Haller har kontor på bagsædet af en Lincoln Town Car, der med den tidligere klient Earl Briggs bag rattet, fragter ham rundt i fast rutefart mellem retssalene i Los Angeles. Briggs afdrager på en gæld til Haller for at have skaffet ham en prøveløsladelse, og han er som de fleste af hans klienter både uglamourøs og dårligt betalende.
Men en dag dukker der en helt ny type klient op, en velhavende Beverly Hills-playboy, der er tiltalt for mord. Han tilbyder Haller et honorar, det er umuligt at sige nej til, og sagen ligner enhver forsvarsadvokats drøm, efterhånden som der kommer nye beviser på mandens uskyld frem, og en frifindelse ligger lige for. Men da en person tæt på Haller bliver brutalt myrdet, må han bruge al sin kynisk erhvervede indsigt i systemets mange smuthuller til at redde sit eget skind.
Michael Connelly har ud over sin serie om LAPD-detektiven Harry Bosch skrevet en række fritstående kriminalromaner, hvoraf flere er blevet filmatiseret. Denne roman er en af dem, og her introduceres vi for endnu en uforglemmelig Connelly-figur, 'Limousineadvokaten' Mike Haller.
Romanen er filmatiseret af Brad Furman med bl.a. William H. Macy og Marisa Tomei på rollelisten, og titelrollen som The Lincoln Lawyer spilles af Matthew McConaughey.
"Man lægger sig fladt på maven for plotmesteren Connellys virtuose kunnen."
Katinka Bruhn, Weekendavisen

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Michael / Connelly
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: The Lincoln Lawyer
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 440 g
Udgivelsesdato: 17 Mar 2011
Oplagsdato: 17 Mar 2011
Varefakta
Reference

b-9788779558878

Sprog

Dansk

Limousineadvokaten PB Klim