Leon

Vis stort billede Tilføj
Leon

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

En optagelse af en skrækslagen indespærret dreng når den unge kriminalinspektør ved Stockholms politi, Zack Herry. Som en mørk, løveagtig skygge bevæger kidnapperen sig rundt i baggrunden, og over hans hoved tæller et ur ubønhørligt ned. Zack forstår, at der venter drengen en frygtelig skæbne, hvis ikke de når ham i tide. Men han kæmper samtidig en indædt kamp mod sine indre dæmoner, og båndet til kollegaen Deniz slides dag for dag tyndere, mens Zack aldrig har været tættere på at se døden i øjnene.

LEON er et selvstændigt andet bind i den kritikerroste Herkules-serie af forfatterparret Mons Kallentoft og Markus Lutteman.

Om forfatterne:
Serien er produkt af samarbejdet mellem Mons Kallentoft og Markus Lutteman. Kallentoft har et stort forfatterskab bag sig med over 2,5 millioner solgte bøger verden over. Lutteman er journalist og forfatter med en række stærke nonfictiontitler i bagagen. Kallentofts finkallibrerede sprog og Luttemans sans for skarpt skårne historier og høj fart sætter scenen for første bog i en hitserie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Markus Lutteman / Mons Kallentoft
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zack
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 500 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2015
Oplagsdato: 22 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740015263

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk