Lennox

Vis stort billede
Lennox

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Gangsterroman fra 50'ernes Glasgow
Glasgow i 1953 er en hård by og på et meget hårdt tidspunkt. Krigen er nok overstået, men kampen om gaderne er kun lige ved at gå i gang, og den noget skumle opdager, Lennox, er manden i midten, et sted midt imellem lovlydighed og kriminalitet, mellem ære og grådighed. Er der kun én ting, Lennox kan være sikker på, så er det, at kun de allermest barske og hensynsløse kan overleve.

McGahern-tvillingerne var på vej op i hierarkiet da den ene tvilling Tam, hjernen i foretagendet, bliver offer for et brutalt lejemord. Tams bror, Frankie, henvender sig til Lennox for at finde ud af, hvem der har dræbt hans tvillingebror. Lennox afslår. Senere samme aften finder man Frankie død, og Lennox bliver sigtet for mordet. Den eneste måde, han kan bevise sin uskyld på, er ved at opklare forbrydelsen – men undervejs må han forsøge at slippe uden om mænd, der er endnu mere dødsensfarlige end Glasgows gangsterbosser, før han kommer nogen vegne med gåden.

Craig Russell kombinerer atmosfære, action, og kulsort humor i sin nye karakter Lennox, som tydeligvis er et produkt af den tid han lever i, med den netop overståede krig og kaoset i krigens kølvand. Målgruppen for bogen er krimielskere, men tillige de der godt kan lide den historiske scene, stemningen fra Raymond Chandler og endelig de der er kræsne nok til at værdsætte at være i selskab med en af verdens allerbedste krimiforfattere.
Lennox er første bind i Craig Russells ny serie.

Craig Russell , født 1956 i Skotland. Han har gjort tjeneste som politiofficer og arbejdet i reklamebranchen, før han blev forfatter på fuld tid. Han var med i opløbet til ”The Duncan Lawrie Dagger Award” i 2007 med bogen Mord er ikke noget eventyr. I 2008 vandt han CWA Dagger in the Library for sin kriminalserie om Jan Fabel, som omfatter Blodørn , Mord er ikke noget eventyr og Til evig tid

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sideantal: 318
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: Lennox
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Arne Keller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Aug 2010
Oplagsdato: 31 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701839

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk