Lad mig tage din hånd

Vis stort billede
Lad mig tage din hånd

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En kold forårsnat styrter Charlie Eriksson ned fra en altan på 10. sal i Jakobsberg, en forstad til Stockholm. Hendes liv var et kaos af stoffer, kortvarige forhold og uopfyldte drømme, og politiet afskriver hendes død som selvmord. Charlies søster, Helene, er arkitekt og lever et stilfærdigt liv med mand og børn. Hun har for længst gjort op med sin fortid: moren der forlod dem, faren der blev alkoholiseret, søsteren der ikke kunne skelne mellem virkelighed og fantasi. Men da Helene finder ud af, at Charlie var i Buenos Aires kort tid før sin død, bliver hun nysgerrig.

I sin jagt på sandheden konfronteres Helene med en brutal del af Sydamerikas historie og kommer farligt tæt på skæbnesvangre hemmeligheder. Sporene leder tilbage til 1970’erne, hvor deres mor forelskede sig i en argentinsk flygtning og forsvandt.

LAD MIG TAGE DIN HÅND er et familiedrama, en thriller om passion og bedrag, forbrydelse og forsoning.

KÅRET SOM BEDSTE SVENSKE KRIMI 2014

"Svensk krimi i superligaen: Nærværende, socialt bevidst, højdramatisk og ekstremt velresearchet. Altfordamerne.dk ★ ★ ★ ★ ★

"Den er noget nær fuldendt som kriminalroman, psykologisk thriller og familiedrama i én og samme bog - den er velskrevet, vedkommende og verdensklog. LAD MIG TAGE DIN HÅND er underholdning med intellektuelle vitaminer."

Berlingske ★ ★ ★ ★ ★

"En krimi af de sjældne, med indsigtsfulde figurtegninger og masser af udsyn. Og et eksemplarisk præcist sprog."

BT ★ ★ ★ ★ ★

”Det fænomenale ved bogen er fortællestilen. Bogen er insisterende og upåklagelig velskreven med sine intense beskrivelser af miljø og mennesker.”

Fyns Amts Avis ★ ★ ★ ★ ★

”Det er en stor, læsværdig historie, der ikke alene rummer en spændende handling, men i høj grad også en række flotte miljø- og personportrætter."

Vejle Amts Folkeblad ★ ★ ★ ★

"LAD MIG TAGE DIN HÅND vandt prisen som bedste svenske krimi 2014, og det forstår man godt: Den sammenfletter fermt familiedrama, samfundskritik og magtpolitik." Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tove Alsterdal
Sideantal: 454
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: Låt mig ta din hand
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lilian Kingo
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Modtryk
Bredde: 140 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 500 g
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771465235

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Lad mig tage din hånd Modtryk