Kvinden i graven

Vis stort billede Tilføj
Kvinden i graven

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

Da den sekstenårige Tessa bliver fundet i en grav på en mark i Texas, har hun kun med nød og næppe overlevet en seriemorder. Hun har meget lidt erindring om, hvordan hun er havnet der, men hendes vidneudsagn sender en mand på dødsgangen. I graven finder man knoglerne fra tre andre piger. Tessa er eneste overlevende – den ’heldige’ af de fire ofre, som pressen hurtigt døber ’de sortøjede blomster, efter de blomster, der bredte sig som et gult tæppe over deres grav.
Tyve år senere finder Tessa de samme sortøjede blomster lige uden for sit soveværelse, og nu er hun ikke i tvivl om, at hun igen trues på livet. Hun tvinges til at huske tilbage og gennembryde den mur af hemmeligheder, hun har bygget op for at beskytte sig selv. Har hun dømt en uskyldig til døden? Er det den rigtige morder, der forsøger at skræmme hende? Og hvem er det, der interesserer sig så meget for hendes teenagedatter?
En intens og dybt original psykologisk thriller om en ung kvinde, der kæmper for sig selv og for sit barn, mens hun langsomt genoplever de hårrejsende erindringer, der ligger gemt under et blomsterhav på en mark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julia Heaberlin
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 522 g
Udgivelsesdato: 23 May 2016
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740030464

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Kvinden i graven Politikens Forlag