Kvinden i det røde mudder

Vis stort billede Tilføj
Kvinden i det røde mudder

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Pieter Martins bor i Hillbrow, en bydel i Johannesburg i Sydafrika. Han er en sort, midaldrende tidligere politimand under apartheidstyret, men har nu nedsat sig som privatdetektiv. Pieter Martins er hverken velanset af sine hvide ekskolleger eller den sorte befolkning, for hvem han er en forræder.


En dag dukker en kvinde op på hans kontor. Hun har åbenlyst forventet en hvid privatdetektiv. Kvindens datter, Bloeme Barrett, er forsvundet, og Pieter Martins får til opgave at finde hende. Martins tager modvilligt opgaven og opdager langsomt, at opgaven er noget anderledes, end han forestillede sig.
Pieter Martins udnytter sine kontakter og kendskab til politiarbejde, men befinder sig hurtigt i livsfare, fordi mord på mord følger i kølvandet på hans opklaringsarbejde. Han bliver ført bag lyset i sin søgen på svar hos Johannesburgs forskellige samfundslag og kvarterer og må til sidste tage opklaringen af pigens forsvinden i egen hånd.
“En af de mest interessante og tankevækkende krimier, jeg har læst i nyere tid,” Thomas Behrmann, Litteratursiden.
” … overbevisende gjort af en debutant, som også med stor indsigt har skrevet nye, fremmedartede miljøer ind i dansk krimi." Kristeligt Dagblad, 4 stjerner
“ … forfatteren skriver medrivende om kontrasten mellem slum og velstand, klimaet og diskussioner af landets nyere historie”. Aarhus Stiftstidende, 4 stjerner
“Velkomponeret … spændende … er du til en god krimi med en privatdetektiv i hovedrollen – så er det bare med at komme i gang”. Krimifan, fire hjerter ud af fem.
“En solid, velskrevet og klassisk privatdetektiv-krimi, som på fin vis formår at tilføre genren noget nyt …” Bibliotekerne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louis Klostergaard
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 145 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 494 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2015
Oplagsdato: 18 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793046214

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Kvinden i det røde mudder Ec Edition