Kvinden der forsvandt

Vis stort billede Tilføj
Kvinden der forsvandt

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nick og Amy er enhver bryllupsfotografs drøm: smukke, succesrige og lykkelige. Tilsyneladende. Som nygifte slår de sig ned i New York med spændende, kreative jobs. Men da krisen sætter ind, mister Nick sit arbejde, og parret flytter til hans fødeby North Carthage i Missouri. Men Amy er en ægte Manhattan-pige, og hun har svært ved at falde til i den lille flække.

Det er imidlertid ikke kun provinslivet, der plager Amy. Under overfladen ulmer ægteskabskrisen, og da Amy forsvinder sporløst på parrets femårs bryllupsdag, mistænker politiet Nick for at have en finger med i spillet. På trods af de mange hemmeligheder, Nick viser sig at have, fastholder han sin uskyld, men hvis han taler sandt – hvor er hans smukke og begavede hustru så blevet af?

Da Amys dagbog dukker op under efterforskningen, får hun endelig en stemme. Men hvem taler sandt – Amys dagbogsstemme eller Nick, som sættes under stadig større pres af politiet? Det viser sig snart, at en af parterne har udtænkt en yderst djævelsk plan …

"Denne roman vil sikre Gillian Flynn stjernestatus." – Entertainment Weekly

"Udspekuleret, uforudsigelig og subtil. Personerne står så lysende klart for læseren, at det er svært at skilles fra dem." – The New York Times

De amerikanske anmeldere gik bagover af begejstring ved udgivelsen af Kvinden der forsvandt og betegnede den som hendes gennembrudsroman og et must for alle krimielskere, som ikke kun sætter pris på et godt plot, men også et psykologisk drama. Anbefales til fans af både krimigenrens grand old ladies Patricia Highsmith og Agatha Christie og noir-forfattere som James Ellroy samt vor tids skandinaviske krimimestre Jo Nesbø og Håkan Nesser . Flynn skriver knivskarpt og besidder en mesterlige psykologisk indsigt, der giver hendes romaner et helt særligt kendetegn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gillian Flynn
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Originaltitel: Gone girl
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 165 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 816 g
Udgivelsesdato: 27 May 2013
Oplagsdato: 16 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712048336

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kvinden der forsvandt Gads Forlag