Kulmanden

Vis stort billede
Kulmanden

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et lyn slår ned i kulbjergene ved kraftværket i Esbjerg og afdækker liget af en ukendt mand, dræbt med knivstik.
For kriminalassistent Nina Portland er en ny dramatisk sag begyndt, og fundet af endnu et lig fører kun til yderligere spekulationer om motiverne bag de gådefulde mord.
Mens en mystisk skygge overvåger hvert af hendes skridt, begynder Nina Portland at følge sit eget spor, da hun får mistanke om en sammenhæng mellem de to drab og en gammel kvindes tilsyneladende naturlige død i en lejlighed i Esbjerg.
Kvindens autistiske søn forsvinder, skræmt fra vid og sans. Og pludselig er Nina selv jaget vildt. Alligevel fortsætter hun sin farlige søgen efter gådernes løsning, først til Berlin, derefter til Istanbul og tilbage til Esbjerg. Og langsomt går det op for hende, at hun er kommetpå tværs af hemmelige kræfter, der er langt større end hende selv

Kulmanden er andet bind i serien med kriminalassistent Nina Portland.

Om forfatteren:
Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Krakow (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004) og Kulmanden (2007). Spøgelsesfangen er tredje bind i serien. Flere af Jens Henrik Jensens bøger er solgt til udgivelse i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Italien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Henrik Jensen
Sideantal: 560
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 730 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2014
Oplagsdato: 31 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740016277

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Kulmanden Politikens Forlag