Kongens hunde PB

Vis stort billede
Kongens hunde PB

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Første bind i serien om Halfdan og Winston.
I 1018 sidder den unge vikingekonge Knud den Store så sikkert på magten i England, at han ønsker at rådgive sig med såvel det danske ting som det saksiske witan for sammen med dem at beslutte, hvilke love landet fremover skal styres efter. Han indkalder derfor alle stormænd på den engelske ø til at give møde i Oxford.
Illuminatoren Winston er også blevet tilkaldt til Oxford, dog af kongens forstødte dronning – nu elskerinde – Ælfgifu med henblik på at udføre en opgave, der vil sikre hende kongens gunst.
Og Halfdan, en stormand, der har mistet alt og er lige så skruppelløs, som han er ung, rejser derhen, hvor nøden og sulten nu engang fører ham.
Deres veje krydses, Winston tager den ludfattige Halfdan i sit brød, og sammen ankommer det umage par til byen og finder logi hos krokonen Alfilda.
De opsøger kongens logi og får foretræde for Knud, som blot kan meddele, at hans saksiske frille ikke er til stede. Halfdan er allerede ved at fortryde, han har ladet sig overtale til at gå i Winstons tjeneste, da kongen pålægger dem en mærkelig opgave: Der har fundet et mord sted, og han ønsker det opklaret.
Eller gør han nu det? Og hvorfor lader han ikke sine egne betroede mænd tage sig af sagen?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Jensen
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kristian Nordentoft
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Klim
Bredde: 126 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 215 g
Udgivelsesdato: 13 Jun 2012
Oplagsdato: 13 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771290745

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk