Kolibrien

Vis stort billede
Kolibrien

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Et kvindelig dukker op på en løbesti. Hovedet mangler, skudt af med et haglgevær. Kvindens kæreste er forsvundet, og det samme er hans haglgevær. Det ligner en oplagt sag, men alt tager en uventet drejning, da endnu et kvindelig dukker op.


Samtidig modtager politiet et desperat nødopkald fra den 17-årige kurderpige Bihar, som siger, at hendes familie vil dræbe hende. Da pigen senere afhøres, benægter hun alt, og politiet må droppe sagen.
Den nyuddannede betjent Anna er vendt hjem til sin fødeby og ghettoen, hvor hun voksede op som ung indvandrerpige. Det, der skulle have været en rolig start på politikarrieren, begynder turbulent, da hun bliver sat på de to sager.
Det virker umuligt at få et gennembrud i mordsagen, og Anna er sikker på, at den unge kurderpiges liv er i fare. Da politiet dropper sagen, begynder hun sin egen efterforskning.
Det hele kompliceres af den nye makker Esko, der ikke gør meget for at skjule sin mandschauvinisme, sine racistiske fordomme og sit alkoholforbrug. Ydermere konfronteres Anna med spøgelser fra fortiden, da hun genoptager kontakten med sin bror, der er gået i hundene – og langsomt, men sikkert,begynder hendes verden at falde fra hinanden.
Finske Kati Hiekkapelto debuterer med ”Kolibrien,” der er en velskrevet, intens og nervepirrende krimi med etoverraskende plot. Bogen er den første i en planlagt serie.”Kolibrien” fik af de finske anmeldere yderst rosende ord med på vejen, og nu findes den i en dansk oversættelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kati Hiekkapelto
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Siri Nordborg Møller
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 12 Nov 2014
Oplagsdato: 12 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417807

Sprog

Dansk