Kolde hænder

Vis stort billede
Kolde hænder

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Kolde hænderbliver Svend Foyn opsøgt af en 15 årig dreng, Elvis, som forsvinder, før han får sagt sit ærinde. Han bliver fundet død, ramt af eksprestoget, og pludselig er Svend Foyn hvirvlet ind i et uhyggeligt spil med død - måske mord? - og et spil om seksuel udnyttelse af børn. Foyns sociale indignation tvinger ham ind i opklaringen af, hvad der egentlig foregår bag facaden i den norske provinsby Tønsberg. Og så kan han jo altid ty til sit elskede norskejede cognacmærke Bache Gabrielsen - eller han kan køre en tur i den aldrende, men velkørende Jaguar.
Bogen er skrevet af en kender på Tønsberg-egnen, idet Jan Mehlum selv bor der. Han skriver i et underfundigt, humorfyldt sprog med en advokattype a la Philip Marlow.
Kolde hænderer den norske krimiforfatter Jan Mehlums entré på det danske marked. Han har skrevet syv krimier, som alle netop er solgt til filmatisering af Svensk Filmindustri. Jan Mehlum følger flot i den nordiske krimitradition med tæft for inciterende plot, en stærk humor, der lyser op i hans bohemeagtige og dog socialt engagerede hovedperson, forsvarsadvokaten Svend Foyn - men der er også et socialt bid, der ikke er set siden Sjöwahl og Wählöö. Jan Mehlum blev tildelt Riverton prisen for bedste norske krimi med Kolde hænder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Mehlum
Sideantal: 202
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kalde hender
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Susanne Ove
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Udgivelsesdato: 10 May 2006
Oplagsdato: 10 May 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822025

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk