Kierkegaardmysteriet - En Kierkegaard krimi

Vis stort billede Tilføj
Kierkegaardmysteriet - En Kierkegaard krimi

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anmeldelse:

"Tag med en amerikansk forfatter ind i Søren Kierkegaards verden. Smut rundt i det forhistoriske og det moderne Københavns krinkelkroge. Bliv klogere på både filosoffens kompleksitet og sygdommen Aspergerssyndrom. Nyd dertil udfoldelsen af et vidunderligt plot. Lyder det højtravende - glem det. Dette er sleben diamant, en krimi med et litterært format, der glimter i mørket af de mange middelmådige krimier, der i løbet af et år bliver sendt på markedet. ”Kierkegaardmysteriet” fortjener en stor rød sløjfe og en plads under juletræet til den gavemodtager, der skal glædes med en rigtig dejlig læseoplevelse.” -Fyens Amts Avis
Som teenager boede amerikanske Daniel Peters et år i Danmark som udvekslingselev og havde en dansk kæreste, som blev hans livs eneste kærlighed. Nu er han tilbage i Danmark efter femogtyve år, og da hans tidligere kæreste findes myrdet, samtidig med at et hidtil ukendt Kierkegaard-manuskript forsvinder fra Kierkegaard-forskningscenteret i København, retter mistanken sig mod Daniel – han arbejder på centeret som oversætter, og her var hans ungdomskæreste forskningsleder. Daniel er den sidste, der har set hende i live, og han har desuden intet alibi for drabstidspunktet. Modvilligt må Daniel nu se sig selv draget ind i efterforskningen.

Daniel lider af aspergers syndrom, og dette gør det endnu sværere for ham at befinde sig i stormens øje og med mistanken rettet mod sig. Han ved godt, at han burde være oprørt over mordet og bekymret over at være i politiets søgelys, men han ønsker kun at kunne vende tilbage til sin trygge, velkendte hverdag og sit arbejde med at oversætte den kendte danske filosofs og teologs tekster. For at kunne opnå det går Daniel i gang med sin egen efterforskning – de spor, han støder på, peger mod hans egen fortid, mod hans ungdoms kærlighed, og hidtil ukendte hemmeligheder, som han ikke engang kunne have forestillet sig, bliver afsløret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thom Satterlee
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originaltitel: Stages
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 371 g
Udgivelsesdato: 16 May 2013
Oplagsdato: 16 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771281149

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kierkegaardmysteriet - En Kierkegaard krimi Rosenkilde & Bahnhof