Katte danser ved midnat

Reduced price!
Vis stort billede
Katte danser ved midnat

99,95 kr

-20%

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
KATTE DANSER VED MIDNAT
I Amsterdam er inspektør Van der Valk involveret i en yderst uhyggelig sag: En gruppe velhavende unge mænd turer rundt og voldtager kvinder for sjov, mens de tvinger kvindernes ægtemænd til at se på. Snart tager sagen endnu en makaber drejning, da gruppen af mænd i ren blodrus, ud over at dræbe katte og begå indbrud og hærværk, også dræber en ny rekrut, som de mistænker for at være stikker. Van der Valk allierer sig med den prostituerede Alexandra i forsøget på at komme gruppen til livs.
Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne.
Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicolas Freeling
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Because of the Cats
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Knud Müller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En Van der Valk-krimi
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740882

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Katte danser ved midnat Rosenkilde & Bahnhof