Karnevallets mester

Vis stort billede
Karnevallets mester

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Karnevallets mesterer det fjerde bind i serien om Jan Fabel, de foregående bind er Blodørn, Mord er ikke noget eventyrog Til evig tid.
I dette bind er handlingen flyttet fra Hamborg til Köln. Kriminalkommisær Jan Fabel havde forestillet sig, at han var færdig med at have med mord og død at gøre. Han er ved at forberede sig til et liv udenfor politiet, men da en fra Kölns kriminalpoliti beder om hans hjælp, kan han ikke sige nej. En seriemorder, Karneval-kannibalen, har i tre år slået til ved det årlige Köln Karneval, så politiet i Köln ønsker at få Jan Fabels hjælp til at fange ham.
Jan Fabels vicekriminalkommisær, Maria Klee, er desværre indisponeret, på sygeorlov efter en traumatisk oplevelse i forbindelse med en tidligere sag. Uden nogens vidende tager hun imidlertid også til Köln for at fange en anden morder, som hun har et regnskab at gøre op med. Taras Buslenko, en kommandør fra de ukrainske specialstyrker, er også på vej til Köln med en specialenhed, og de har en undercover operation med det mål at sætte en stopper for en ukrainsk gangsterkonge, der opererer overalt i Europa.
De tre spor mødes ved Kölns karneval, hvor alt er vendt på hovedet og alt er kaos, og hvor alle gemmer sig bag masker. Jan Fabel står endnu engang overfor en bestialsk seriemorder, som det kræver alle hans evner at fange.
Craig Russell, f. 1956, kommer fra Skotland, men har en stor interesse i tysk sprog og historie, hvorfor serien om Jan Fabel foregår i Tyskland. Udover serien om Jan Fabel, der indtil videre omfatter fire bind, har han også skrevet foreløbigt to bind om privatdetektiven Lennox, som foregår i 50'ernes Glasgow.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sideantal: 359
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: The Carnival Master
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702096

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Karnevallets mester Hovedland