Kapring over Kairo

Vis stort billede
Kapring over Kairo

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

“Jeg gentager, at, så længe I forholder jer i ro, vil intet ske jer. Allah-hu-akbar, Allah er stor.”
Sanne hørte mikrofonen blive slukket og så sig forskrækket omkring blandt kabinens andre passagerer. En kvinde skreg hysterisk, men derefter emmede flyet af en tavs, intens frygt; et stumt skrig fra mere end hundrede struber.
”Passagerfly MS 783 bliver kapret og tvunget til nødlanding i Sudan af en gruppe islamistiske terrorister. Om bord er bl.a. en ung, dansk læge og hendes lille søn. I ørkenen finder egyptiske specialstyrker to dage senere det udbrændte fly. Det er fyldt med forkullede menneskerester, men nogle er tilsyneladende overlevet og ført bort.
Da rygterne om overlevne gidsler når London, sendes MI6's muslimske agent Shadi til Afrika for at finde terroristerne. Fra Sydafrika kører to venner, en sort og en hvid mand, tidligere Navy Seals, nordpå i et helt andet ærinde. Og i København planlægger fire ældre drenge over 50 at forsøge at finde den enes forsvundne datter og barnebarn. Imens håber bortførerne at kunne udveksle gidslerne med nogle af Allahs hellige krigere fra israelske og egyptiske fængsler.
En barsk, spændende, international thriller.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ørlund / Lars
Sideantal: 549
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Hvid
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 160 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 891 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2010
Oplagsdato: 11 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557758

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk