Kald mig prinsesse PB

Vis stort billede Tilføj
Kald mig prinsesse PB

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da drabsafdelinge på Københavns politigård modtager en anmeldelse om voldtægt af en ung kvinde, bliver kriminalassistent LouiseRick sat på sagen. Det viser sig, at kvinden er blevet voldtaget af en mand, hunhar mødt på et dating-site, men den identitet, han har opgivet, er falsk.
En gennemgang af uopklarede voldtægtssager afslører fl ere med ettilsvarende mønster, og da en ung kvinde kort efter fi ndes kvalt i forbindelsemed endnu en voldtægt, sættes alle ressourcer i afdelingen ind på at fi nde denserieforbryder, der opererer i ly af internettets anonymitet.
Men alle spor ender blindt, og det går op for Louise Rick, at de er nødt til at tage utraditionelle metoder i brug. Så hun opretter selv en netdating-profil …
”Lad det være klart fra start. Kald mig Prinsesse er elementært og vedrørende spændende, ja velskreven og underholdende hele vejen til sidste punktum … Så bravo og bank i krimibordet. Blædel har serveret en solid anretning, en gedigen krimi, og noget tyder på, at vi igen har fået en glimrende dansk krimiforfatter.”
- Politiken

”Sara Blædel følger succesdebuten op med en ny sikker politiroman … Blædel har fuldstændig styr på plottet, og spændingsmotoren kører støt og gelinde i denne velresearchede og ganske velskrevne veninde-krimi.
- Information

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sara Blædel
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 7
Udgave: 5
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 144 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 454 g
Udgivelsesdato: 11 Sep 2011
Oplagsdato: 25 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771085938

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Kald mig prinsesse PB Peoples Press