Kakamega - Handlingens konsekvens

Vis stort billede
Kakamega - Handlingens konsekvens

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi befinder os i 1998, i de sidste tre uger op til en af dette års værste terroristhandlinger, nemlig bombningerne af de to amerikanske ambassader i Nairobi, Kenya og Dar, Tanzania.
Den danske tidligere jægersoldat Stig Jansen, befinder sig i civilt anliggende i landet og snart hvirvles han uforvarende ind i det, der skal gå hen og vise sig at være forløberen til en af verdens største konspirationer, med deltagelse af den korrupte lokale regeringsmagt, CIA, dele af den tyske regering, Saddam Husseins regime i Irak og en dansk oberst i Forsvarets efterretningstjeneste.
Han trækkes rundt i den fremmedartede manege og hans reaktioner og handlinger får afgørende betydning for alle de mennesker han kommer i berøring med under sit ophold.
Under hans flugt fra det kenyanske militær, som anklager ham for terrorisme og mord, drives han sammen med den smukke skotske Røde Kors medarbejder Jane, ud i vildmarken, hvor hans evner og færdigheder som tidligere elitesoldat, kommer til deres ret, og flugten udvikler sig herefter til et mareridt hvor forskellen mellem ven og fjende er hårfin.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Oehlenschlæger
Sideantal: 588
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 921 g
Udgivelsesdato: 28 Jul 2010
Oplagsdato: 29 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776916565

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Kakamega - Handlingens konsekvens Books On Demand