Joyland

Vis stort billede
Joyland

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Joylander en langt blidere, dybere og mere tankefuld bog, end den giver sig ud for at være.” – The Guardian


Joyland er klassisk King. Der er gys og spænding, og samtidig er det en vidunderlig velfortalt roman om at blive voksen. Devin Jones ser tilbage på den periode, hvor han som 21-årig arbejdede i forlystelsesparken Joyland. Han havde været en usikker og ensom ung mand med et knust hjerte, som havde fået job i et middelmådigt tivoli med en hjemsøgt forlystelse. Et uopklaret mord var nemlig engang blevet begået i selvsamme tivoli. I Kings hånd er det en nervepirrende cocktail.
Ordene på facaden af Spøgelseshuset i Joyland kunne også stå på forsiden af denne bog: “Kom indenfor hvis du tør”. Man træder indenfor med bævende knæ, og man træder ud med nedbidte negle. Men også varm om hjertet og rørt. Kings univers er på én gang uforudsigeligt og genkendeligt – og gennemsyret af spænding.
“Det følelsesmæssige bånd markerer forskellen mellem bøger, som først og fremmest underholder, og bøger som gør en fundamental forskel. Med bedragerisk lethed og forbavsende regelmæssighed har King nu gennem 40 år skrevet bøger, som gør en forskel. Med Joyland har han gjort det endnu en gang.” – The Washington Post
STEPHEN KING er født i 1947 i Portland, Maine. I dag er han bosat i Bangor, Maine, med sin kone, forfatteren Tabitha King. Deres tre børn er flyttet hjemmefra. King er ikke alene en af verdens mest populære forfattere, han er også ekstrem produktiv og har godt 60 værker bag sig. Hans opskrift på succes er simpel: Læs fire timer om dagen. Skriv fire timer om dagen. Hvis du ikke kan finde tid til det, kan du ikke forvente at blive en god forfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephen King
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Joyland
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 154 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 508 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2015
Oplagsdato: 04 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166363

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk