Jernhuset

Vis stort billede
Jernhuset

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Michael ved, at der kommer en dag, hvor alting bliver anderledes. Og at den er kommet nu. Hans elskede Elena er gravid, han har malet børneværelset gult som solen, og han er ikke et sekund i tvivl om, at han har valgt rigtigt.

Men inden han for altid lukker døren til sin tvivlsomme fortid, må han sige farvel til den døende gamle mand, der tog sig af ham, da han lå i rendestenen, og som gennem årene er blevet hans skæbne – og det nærmeste han nogensinde er kommet den familie, han altid har savnet. Men New Yorks underverden vil ikke tillade Michael en stille exit: Han skal bøde for fortidens synder, og hans tidligere venner og sammensvorne gør alt, hvad der står i deres magt for at forpurre hans planer om en lykkelig fremtid med Elena og om en genforening med Julian – den bror, som Michael sidst så treogtyve år tidligere på børnehjemmet Jernhuset.

John Hart, forfatter til Et spind af løgne, Rødt vand og Det sidste barn, er tilbage i sin vante suveræne stil med en hæsblæsende roman om familietragedier, svigt og magt – og om to brødre, hvis livsbaner brat bliver revet fra hinanden en mørk vinteraften i North Carolinas bjerge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Hart
Sideantal: 443
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jn Asgeir
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: The Iron House
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Mich Vraa
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 461 g
Udgivelsesdato: 22 Mar 2015
Oplagsdato: 17 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166684

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk