Jeg skal huske dig

Reduced price!
Vis stort billede
Jeg skal huske dig

239,96 kr

-20%

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tre unge mennesker og en lille hund rejser fra Reykjavik til det gamle fiskerleje Hesteyri i Jökulfirdir på nordvestkysten af Island. De skal sætte et gammelt hus i stand og omdanne det til pensionat, som de skal drive. Men der hersker en sær stemning på stedet, og de har ikke været længe på den mennesketomme ø, før de føler sig iagttaget. De ser konturerne af en ukendt og truende skikkelse, der lusker omkring huset, og snart hører de også fodtrin indenfor.

I Ísafjörður på den anden side af fjorden er psykiateren Freyr igang med efterforskningen af et selvmord. Freyr sørger stadig over sin lille søn, som forsvandt tre år tidligere. Sagen blev aldrig opklaret, og under arbejdet med den aktuelle sag får Freyr en fornemmelse af, at kvinden, der har begået selvmord, har været besat af hans søn.

Er der en forbindelse mellem dette dødsfald og de mystiske hændelser i fiskerlejet? Og hvorfor har Freyr en nagende fornemmelse af, at hans søn stadig kan være i live? “Bogen er i sandhed isnende uhyggelig og et bevis på, at foruden at være Islands krimidronning er Yrsa Sigurðardóttir mindst ligeså god til at skabe frygt og rædsel som Stephen King.”

Independent: ”Det kan godt være det er skandinavisk, men dette er ikke blot endnu en krimi – dette er en af de mest uhyggelige bøger, jeg nogensinde har læst.”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yrsa Sigurdardottir
Sideantal: 324
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 160 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 721 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2013
Oplagsdato: 12 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711380642

Sprog

Dansk

Jeg skal huske dig Lindhardt Og Ringhof