Jeg er gud

Vis stort billede
Jeg er gud

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

  • En moderisk bombe af napalm detonerer i et gammelt hus i New York.
  • Kriminalkommisær Vivien Light, der står midt i en sag om fundet af et 15 år gammelt lig, bliver kastet ud i et uortodokst samarbejde med den berygtede rigmandssøn Russell Wade.


Sagen trækker spor tilbage fra grusomme begivenheder under Vietnamkrigen, og ender tæt på Vivien's egen familie i kampen / jagten på den mand, der leger GUD.....

Giorgio Faletti er en af Italiens absolut mest populære krimiforfattere, hvis bøger sælges i millionoplag i hjemlandet. Ud over sit nuværende virke som forfatter har han tidligere praktiseret som advokat, arbejdet i reklamebranchen og kørt Formel 1-løb og tillige med succes gjort karriere som komiker, skuespiller og musiker.

Jeg er Gud er Falettis tredje roman, efter den sensationelle debut Jeg dræber (2007), der blev en verdensomspændende succes. Øjet der ser blev ligeledes en bestseller. I foråret 2009 udkom hans tredje roman, Jeg er Gud, i Italien, og også denne strøg direkte til tops på bestsellerlisterne.

Giorgio Faletti er en af Italiens absolut mest populære krimiforfattere, hvis bøger sælges i millionoplag i hjemlandet.

Ud over sit nuværende virke som forfatter har han tidligere praktiseret som advokat, arbejdet i reklamebranchen og kørt Formel 1-løb og tillige med succes gjort karriere som komiker, skuespiller og musiker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Giorgio / Faletti
Sideantal: 479
Sprog: Dansk
Originaltitel: Io sono dio
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lorens Juul Madsen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Bazar
Bredde: 136 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 431 g
Udgivelsesdato: 13 Oct 2011
Oplagsdato: 13 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160734

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk