Jeg dræber

Vis stort billede Tilføj
Jeg dræber

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

  • >> En psykopatisk seriemorder får hårene til at rejse sig mens siderne i debutromanen
  • Jeg dræber vender sig selv ... en sand tour de force .. total overgivelse efter thrillerturen.<<- Bo Tao Michaëlis, Politiken>>
  • Solid og intelligent underholdning fra start til slut<<- Euroman

I Monte Carlo, stedet for de rige og berømte, modtager radio-dj'en Jean-Loup Verdier et opkald fra en ensom mand som i radioen erklærer, at han planlægger at begå en forbrydelse. Samme nat bliver racerkøreren Jochen Welder og hans kæreste Arijane Parker, der er en berømt skakspiller, myrdet på grotesk vis. Begges ansigter er fjernet af forbryderen.Efterforskningen foretages af politiinspektør Hulot, hvis søn døde som barn, FBI-agenten Frank Ottobre, der er en god ven af Hulot og som er på ferie i Monaco for at glemme sin kones død, men som uundgåeligt bliver draget ind i efterforskningen, den mentalt retarderede Pierrot, som har et talent for at finde livsvigtige spor i visse stykker musik, den amerikanske militærgeneral Nathan Parker, far til den myrdede Arijane, som styrter til Monte Carlo for at gennemføre sin egen blodtørstige menneskejagt efter mor.

Giorgio Faletti er en af Italiens absolut mest populære krimiforfattere, og hans bøger sælges i millionoplag i hjemlandet. Udover sit nuværende virke som forfatter har han tidligere praktiseret som advokat, arbejdet i reklamebranchen og kørt Formel 1-løb og tillige med succes gjort karriere som komiker, skuespiller og musiker. Faletti bor på øen Elba ud for Toscanas kyst..

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Giorgio / Faletti
Sprog: Dansk
Originaltitel: Io uccio
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Bazar
Bredde: 136 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 583 g
Udgivelsesdato: 30 Mar 2010
Oplagsdato: 30 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160345

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk