I skjul af skyggerne

Vis stort billede
I skjul af skyggerne

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Göteborgs mørke og øde havnekvarter er et pizzabud kørt forkert. Pludselig ser han et lysglimt og tror, han har fundet den rigtige adresse. En dør går op, og en mand omsluttet af flammer vakler ud på gaden. Nogle minutter senere er mandens dødskamp ovre.
Kriminalinspektør Irene Huss og hendes kolleger befinder sig pludselig midt i krydsilden, da de skal opklare mordet på den brændte mand. Rivaliserende rockerbander slås om territorier, og nye grupperinger forsøger at komme ind på markedet. Den nedslidte bygning ved havnen har tidligere huset en af byens kriminelle bander, hvor offeret var medlem. Men har banden myrdet en af deres egne, eller står Göteborg overfor endnu en bandekrig? Og hvorfor virker det, som om politiet hele tiden er et skridt bagefter i efterforskningen?
Hjemme hos familien Huss fejrer man, at Irenes mand Krister er blevet restauratør. Men glæden bliver kort, da en bombe detonerer under familiens bil udenfor restauranten. Irene indser, at det er en advarsel, og at hele familien Huss er i livsfare.
I skjul af skyggerne er Helene Turstens tiende bog om Irene Huss.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helene Tursten
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 146 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 527 g
Udgivelsesdato: 08 Oct 2012
Oplagsdato: 08 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711396551

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

I skjul af skyggerne Lindhardt Og Ringhof