I skjul

Vis stort billede
I skjul

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Glæd jer – Slaughter er i topform! Ny mesterlig Slaugter-krimi med Sara Linton og Will Trent.


Efterforskere, elskere og fjender i en anspændt og fastlåst kamp mellem retfærdighedens mod og den dybeste ondskab.

Will Trent arbejder undercover med alibi som en skræmmende eksfange der trækker et spor af vold og rædsel hvorend han kører på sin motorcykel. Hans forklædning virker, og han finder en lille, slidt narkohandler, som tænker, at han sikkert vil være en god partner. Men undercover og afskåret fra støtte fra den kvinde, han elsker – Sara Linton – mærker Will, hvordan hans gamle dæmoner indhenter ham.

Selvom Sara ikke har nogen anelse om, hvor Will er taget hen – eller hvorfor – er hun selv havnet i samme by pga. at en politimand er blevet skudt: Hendes stedsøn, Jared, er blevet skudt i sit eget hjem. Sara er sikker på, at Lena, Jareds kone, er den skyldige. Lena, der selv er politiefterforsker, har tiltrukket problemer hele sit liv. Sara er uden at vide det pludselig involveret i den samme sag som Will, og inden længe lurer faren tungt over dem begge.

Med intensitet og chokerende twists kolliderer to efterforskninger på begge sider af loven. Slaughters nyeste krimi er en forrygende thriller og samtidig kaster hun et blik på menneskets natur: Hvad sker der, når gode mennesker konfronteres med skjult ondskab i deres liv?
Troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding – I skjul er Slaughters hidtil stærkeste og mest intense bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Slaughter
Sideantal: 496
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Unseen
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 152 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 518 g
Udgivelsesdato: 17 Feb 2014
Oplagsdato: 17 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166035

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk