I ond tro

Vis stort billede
I ond tro

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Videnskabsjournalist Thea Vind kommer ufrivilligt i centrum for en bestialsk mordserie, der ryster København.Midt i fejringen af 200-året for filosoffen Søren Kierkegaards fødsel bliver Thea en brik i en kynisk morders plan. Hun modtager mærkelige beskeder, der fører hende til de blodige gerningssteder. Afsenderen kalder sig Vægter.

Måske er Vægters beskeder også nøglen til at forstå, hvorfor alle ofre var lidenskabeligt optaget af Søren Kierkegaards tanker. Samtidig kæmper Thea for at finde sandheden om sit eget liv. Kan Thea Vind bryde morderens kode og redde det sidste offer uden at miste sig selv?
I ond tro er 3. bind i serien om videnskabsjournalisten Thea Vind .
Om forfatterne: Lisbeth A. Bille har studeret antropologi og religionshistorie. Hun er journalist på Magisterbladet og medlem af Danske Videnskabsjournalister. Steen Bille er uddannet dramaturg. Efter mange år i DR, mest som studievært på P1, er han nu spillefilmkonsulent på Det Danske Filminstitut. Han er medforfatter af filmene ’Drømmen’ og ’To Verdener’. Sammen har de skrevet Nattens gerning og Gudindens sidste offer med videnskabsjournalisten Thea Vind som hovedperson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Bille / Lisbeth A. Bille
Sideantal: 328
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: I ond tro
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Claus Lund Rosenkilde
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 522 g
Serie: En Thea Vind-krimi bind 3
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771287523

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

I ond tro Rosenkilde & Bahnhof