I magtens skygge

Vis stort billede
I magtens skygge

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand på sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. Fortsætte med at grave efter de mørke kræfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den sværeste, han endnu har prøvet kræfter med.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Viveca Sten
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Karsten Nielsen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 719 g
Udgivelsesdato: 03 Mar 2016
Oplagsdato: 23 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771591620

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

I magtens skygge People'Spress