I fædrenes fodspor

Vis stort billede
I fædrenes fodspor

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Oliver Bottini er tilbage med endnu en fremragende krimi. Samtlige anmeldere – både udenlanske og danske – jubler over Bottinis spiztenklasse krimi og charmerende heltinde Louise Boní.

En våd og tåget oktoberdag er Paul Niemann alene hjemme med sin søn Phillip. Stemningen er trykket, familien er i opløsning, og Paul går og grubler over fremtidsudsigterne for ham og konen, børnene. Er det en krise, de skal igennem, eller har de nået en skillevej? Da dukker en fremmed mand frem af disen i familien Niemanns have. Han går op til hoveddøren og træder ind, peger med en pistol på Paul. Derefter bliver alt sort. Manden er forsvundet. Men om natten kommer han tilbage, trænger ind i huset og truer med det bibelske citat: "Det er mit hus, og jeg kommer tilbage om syv dage." Inden de syv dage er gået, er to allerede døde.

Hvem er denne mand? Hvorfor står han præcis her og truer familien på livet, hvad er forbindelsen med den fremmede og den helt almindelig familien Niemann? Det bliver Louise Boní, der skal udrede det mysterium. En sag, der sender hende ud på en tankevækkende rejse i de to familiers historie for at kunne forstå, hvad meningen er.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Oliver Bottini
Sideantal: 450
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik Andersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 153 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 641 g
Udgivelsesdato: 07 Feb 2013
Oplagsdato: 07 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373639

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

I fædrenes fodspor People'Spress