I denne stille nat - roman

Vis stort billede
I denne stille nat - roman

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sneen falder tungt over Gotland i den søde juletid. Første advent er lige om hjørnet, da 14-årige Fanny Jansson en mørk aften forsvinder uden varsel på vej hjem fra stalden.
Kriminalinspektør Anders Knutas og hans kolleger på Visby politistation skal finde Fannys morder, og som efterforskningen skrider frem, tegner der sig et billede af et tragisk barneliv. En pige med alt for tunge byrder derhjemme og i skolen, en barndom med en alkoholiseret mor og en far, der aldrig var der, ensom - uden andre end hestene. Men en har der været. En Fanny har mødtes med i al hemmelighed. En der kunne finde på at myrde et barn?
Anders Knutas prøver desperat at blotlægge Fannys hemmeligheder, men ledetrådene er få. Og han er heller ikke tættere på at have opklareret det tilsyneladende meningsløse mord på den fordrukne fotograf Henry Dahlström et par uger tidligere. Anders Knutas er presset. Af de manglende spor, og pressens intensive bevågenhed. Og journalisten Johan Berg. Han er vendt tilbage til Gotland for at følge sagen nøje.
Der bliver pyntet op til julefest på Gotland, men i den stille nat kommer en morder forbi.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mari Jungstedt
Sideantal: 334
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ellen Boen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 150 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 566 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2008
Oplagsdato: 27 Feb 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552547

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

I denne stille nat - roman People'S Press