I blinde

Vis stort billede
I blinde

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Politikommissær Carl Pedersen kæmper for at forlige sig med sin kones død, og da han opdager, at offeret i en drabssag er en af hans søns barndomskammerater, lyver han for ikke at blive sat af sagen. Allerede her burde den ellers rationelle efterforsker vide, at han er gået for langt, men noget i sagen om drabet på Daniel Kofoed sender Carls moralske kompas ud af kurs.

Sammen med profileringsekspert Robert Strand og sociolog Asta Qvist får han til opgave at indkredse gerningsmandens motiv i en sag, der fører teamet dybt ind i det københavnske hash- og bandemiljø og helt om bag kulisserne i Superligaen.

For Carl bliver opklaringsarbejdet en ubehagelig påmindelse om, at man aldrig for alvor kan kende et andet menneske, og inden drabsmanden er fundet, må han erkende, at han ikke engang kender sig selv.

I blinde afslutter trilogien om Robert Strand & Co., som også består af Én gang morder og Min mund er lukket .

"Smukt arbejde af den velskrivende Eva Maria Fredensborg."- Weekendavisen

Om forfatteren:
Eva Maria Fredensborg er født 1969 i Härnösand, Sverige, og har arbejdet som strategisk planner i reklamebranchen. Hun er en af Danmarks mest succesfulde selvudgivere. Hun udgav således selv sine to første romaner, Én gang morder (2013) og Min mund er lukket (2014). Efter at have oplevet overvældende succes på egen hånd, skiftede hun i 2014 til Politikens Forlag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Maria Fredensborg
Sideantal: 392
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 610 g
Udgivelsesdato: 18 Feb 2015
Oplagsdato: 18 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740019124

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

I blinde Politikens Forlag