Hviskeleg

Hviskeleg Forstør

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

HVISKELEG er en uafhængig fortsættelse af Arne Dahls populære serie om A-gruppen. A-gruppen er nedlagt, men Paul Hjelm, Kerstin Holm og flere andre ar gruppens medlemmer, var ikke parate til at stoppe. Så de genforenes i Opcop, en ny operativ enhed inden for Europol med hovedkontor i Haag og kontakter i alle afkroge af Europa. Internet og sociale medier gør den rå kriminalitet grænseløs. Og menneskers grådighed, korruption og magtbegær har fået en ny arena at boltre sig på.

Arne Dahl leverer den forventede vare med en international cocktail af løgne, mord, bedrag og total umenneskelig hensynsløshed. **** (MetroXpress)

>>Hviskeleg<< er godt nyt til alle de fans, som sukker efter mere Arne Dahl og mere A-gruppe .(Berlingske)

En yderst velturneret krimi og et uafrysteligt portræt af en verden, hvis håb helt bogstaveligt er svært at få i tale. (Information)

Arne Dahl dyrker det storladne, men fedter ikke med spændingen. Her lurer uhyggen i meget andet end blod og bestialske seriemordere - det er langstrakt og tempofyldt, voldsomt og sart på en gang. (Ekstra Bladet *****)

Hans virkemidler er bekymringen, alvoren og afmagten - og et persongalleri af små og store helte, som man kun kan glæde sig til at følge i den nye serie fra en af de allerbedste i Skandinavien.( Fyens Stiftstidende)

Arne Dahl er tilbage for fuld udblæsning. Den er i klasse over, hvad krimilæsere er vant til. (Politiken)

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Arne Dahl
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Miroslav Sokcic
Originaltitel: Viskleken
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Opcop, 1. bind
Udgivelsesdato: 12 Sep 2012
Oplagsdato: 14 Nov 2013
Varefakta
Reference

b-9788770538411

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk