Hviskeleg

Vis stort billede Tilføj
Hviskeleg

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

HVISKELEG er en uafhængig fortsættelse af Arne Dahls populære serie om A-gruppen. A-gruppen er nedlagt, men Paul Hjelm, Kerstin Holm og flere andre ar gruppens medlemmer, var ikke parate til at stoppe. Så de genforenes i Opcop, en ny operativ enhed inden for Europol med hovedkontor i Haag og kontakter i alle afkroge af Europa. Internet og sociale medier gør den rå kriminalitet grænseløs. Og menneskers grådighed, korruption og magtbegær har fået en ny arena at boltre sig på.

Arne Dahl leverer den forventede vare med en international cocktail af løgne, mord, bedrag og total umenneskelig hensynsløshed. **** (MetroXpress)

>>Hviskeleg<< er godt nyt til alle de fans, som sukker efter mere Arne Dahl og mere A-gruppe .(Berlingske)

En yderst velturneret krimi og et uafrysteligt portræt af en verden, hvis håb helt bogstaveligt er svært at få i tale. (Information)

Arne Dahl dyrker det storladne, men fedter ikke med spændingen. Her lurer uhyggen i meget andet end blod og bestialske seriemordere - det er langstrakt og tempofyldt, voldsomt og sart på en gang. (Ekstra Bladet *****)

Hans virkemidler er bekymringen, alvoren og afmagten - og et persongalleri af små og store helte, som man kun kan glæde sig til at følge i den nye serie fra en af de allerbedste i Skandinavien.( Fyens Stiftstidende)

Arne Dahl er tilbage for fuld udblæsning. Den er i klasse over, hvad krimilæsere er vant til. (Politiken)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal: 479
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Miroslav Sokcic
Originaltitel: Viskleken
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anders Johansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Opcop, 1. bind
Udgivelsesdato: 15 Sep 2011
Oplagsdato: 15 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770535908

Sprog

Dansk