Hjemkomsten

Vis stort billede
Hjemkomsten

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den hollandske forfatter, Leon de Winter, er med spændingsromanen Hjemkomsten for første gang oversat til dansk.
Romanen er en dramatisk og kompleks science fiction-fortælling i et medrivende, filmisk sprog. Den bevæger sig frem og tilbage i tid mellem 2004 og 2024 i et sammenbrudt israelsk samfund og i USA. Hovedpersonen Bram, en intellektuel, jødisk universitetsprofessor, mister sin fireårige søn Ben på mystisk vis. Bram sætter alt ind på at få sin søn hjem igen, og da det viser sig, at mange – især jødiske – børn er forsvundet samtidig med Ben, opretter Bram et detektivbureau med speciale i efterforskning af savnede børn.
Hjemkomsten er en fængende spændingsroman om en ældgammel konflikt mellem israelere og palæstinensere, jøder og muslimer, om et højteknologisk overvågningssamfund, og om en mand i livskrise og sorg, der kæmper for at finde sin søn og ikke mindst sig selv.
Forfatter og filminstruktør, Leon de Winter er af jødisk afstamning, og i både bøger og film spiller temaerne jødisk identitet og selvforståelse en stor rolle. Han er desuden aktiv som skribent på flere aviser i Holland og Tyskland, ofte med en politisk agenda.

Hjemkomsten
(med originaltitlen Het recht op terugkeer, 2008) blev nomineret til de to litteraturpriser, AKO Literature Prize og NS Public’s Choice Prize.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leon De Winter
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Originaltitel: Het recht op terugkeer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Miriam Kathrine Valentin Boolsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Jun 2013
Oplagsdato: 11 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771411348

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk