Historikeren

Vis stort billede
Historikeren

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Elizabeth Kostovasdebutroman Historikerener bogen, der på udgivelsesdagen i USA overtog Da Vinci Mysteriets 1. plads på New York Times' bestsellerliste.
Hvad har legenden Vlad Spidderen, den historiske Dracula, med det 20. århundrede at gøre? Er det muligt, at Dracula stadig lever i den moderne verden? Og hvorfor har udvalgte historikere igennem tiden været villige til at risikere deres omdømme, forstand og endda deres liv for at finde svaret?
Da historikerens datter snuser rundt i sin fars bibliotek, finder hun en støvet bog med et træsnit af en drage udenpå. I munden har den et banner med det frygtindgydende ord: DRAKULYA. Alle siderne er blanke, men inde imellem dem, ligger en stak uhyggelige breve adresseret til: 'Min kære og ulykkelige efterfølger ...'
Opdagelsen tvinger historikeren til at indvie sin datter i sin dybeste hemmelighed, og sammen tager de ud på en episk rejse gennem det gamle Europa og Balkan for at afslutte det, han aldrig formåede alene - at finde sandheden om fortidens mest legendariske og forfærdelige hersker; Dracula.
Elizabeth Kostovaer uddannet på Yale og University of Michigan, hvor hun vandt The Hopwood Award for the Novel-in-Progress. Historikerener kulminationen af 10 års research og et helt liv af tankespind - siden hun som barn fik fortalt utallige historier om Dracula.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth Kostova
Sideantal: 649
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Brix
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Aschehoug
Bredde: 167 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 972 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2005
Oplagsdato: 07 Dec 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711290293

Sprog

Dansk