Helmer Graaes første mord - roman om blodets stærke bånd,

Vis stort billede
Helmer Graaes første mord - roman om blodets stærke bånd,

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det var mens Helmer Graae efter faderens begravelse sad midt på stuegulvet med bunker af uordnede papirer omkring sig, at han gjorde sit livs mest overraskende - og hvad der snart skulle vise sig - mest betydningsfulde opdagelse. Det, der pludselig åbenbaredes for Helmer, da et gulnet stykke papir gled ud af en bunke, var hverken en katastrofal stor gæld eller eksistensen af en ukendt formue, men noget, der for Helmer kom til at betyde mere end alt andet. >>Udskrift for dombog<<, stod der. >>Thi kendes for ret .<< faderen havde et hemmeligholdt barn udenfor ægteskabet. Barnet - nu en voksen kvinde - var kun et år yngre end han selv.
Helmer sætter sig for at finde denne halvsøster. Eftersøgningen bringer ham til Sydgrønland, hvor hans fader arbejdede som yngre, og hvor søsteren har boet det meste af sit liv.
Men søsteren er død - for egen hånd. Og hvad værre er: - Hun var på dødstidspunktet sigtet for overlagt mord.
Er Helmers søster morder? Helmer beslutter sig for at finde sandheden om dette, men jo mere han spørger indbyggerne i den lille bygd om søsterens liv og levned, jo mere speget synes affæren at blive, og han får med al uønskelig tydelighed at mærke, at han er en fremmed, - en dansker - som ikke ustraffet kan snage rundt i lokalbefolkningens mere eller mindre lyssky privatliv. Truslerne mod hans eget liv bliver stærkere og stærkere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henning Jacobsen
Sideantal: 305
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Atuagkat
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 455 g
Udgivelsesdato: 08 Dec 1999
Oplagsdato: 08 Dec 1999
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790393328

Udgivelsesår

1999

Sprog

Dansk

Helmer Graaes første mord - roman om blodets stærke bånd, Atuagkat