Healeren

Vis stort billede Tilføj
Healeren

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ualmindelig velfortalt beretning fra romertiden om samtidens syn på Jesus.
I Rom modtager Tiberius, der var kejser fra 14 f. Kr. – 37 e. Kr., en dag et brev fra kommandanten i Capernæum ved Geneserath sø. Han beretter om uforklarlige hændelser, som befolkningen er optaget af, en healer som udfører bemærkelssesværdige handlinger, bl.a. har han netop helbredt kejseren gode ven, som led af en grim sygdom.
Kejseren, som selv lider af en alvorlig øjensygdom, bliver af gode grunde interesseret i, hvad der sker i Palæstina, og han sender skuespilforfatteren Publius Naso af sted. Også dennes hustru Clodia, der er i familile med digteren Ovid, drager af sted, men hun skal berette hjem til kejserens adoptivsøn, Caligula. Og så tager begivenhederne ellers fart.
Her er magtspil, overfald, intriger, forsøg på giftmord, alt imens man kommer tættere og tættere på den mærkelige mand, hans gerninger og stærke greb om en stor del af befolkningen. Også de sidste dramatiske døgn med korsfæstelsen og opstandelsen er med.
Bogen blev, da den først udkom modtaget med meget flotte anmeldelser. Et par år efter udgivelsen skrev Berlingske Tidendes Jan Hedegaard, at romanen ganske enkelt var fremragende, og at den fortjente verdensberømmelse.
Erik Juul Clausen (f. 1927) er kendt for sine historiske fantasy-romaner, fx Borgen på Manhattan (2007) og Faraos øje (2004) og for sin trilogi om Danmark underbesættelsen Operahuset, Spillemandens krig og Høst 1943.
En indfølende research og en journalistisk næse for den gode historie samt et legende, let og tilsyneladende ubesværet sprog er Juul Clausens varemærke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Juul Clausen
Sideantal: 382
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Bredde: 143 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 611 g
Udgivelsesdato: 28 Aug 2009
Oplagsdato: 28 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701525

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk