Headhunterne

Vis stort billede
Headhunterne

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Norges mest succesfulde headhunter hedder Roger Brown. Han er en mand, der tilsyneladende har alt: Han er charmerende, er gift med den alt for smukke Diana, har en stor luksusvilla - og lever så meget over evne, at en risikofyldt sidegeschäft som kunsttyv er en nødvendighed.

Til en fernisering præsenterer Diana ham for hollænderen Clas Greve. Greve er ikke bare den perfekte kandidat til topposten i elektronikfirmaet Pathfinder, han er også i besiddelse af et nærmest uvurderligt Rubens-maleri. Roger øjner chancen for med ét slag at blive alle sine økonomiske problemer kvit og giver sig i kast med sit livs største kup. Men pludselig er det ikke længere økonomien, der er hans største problem .

Headhunterne er Jo Nesbø for fuld udblæsning i en grotesk svindlerhistorie med de mest udspekulerede drab, vanvittige forfølgelsesscener og opfindsomme forsvindingsnumre, som genren kan byde på.

”Nesbø kan skrive bukserne af de fleste af sine skandinaviske kolleger … smart skrevet og vellykket komponeret, og du kan nemt komme til at råsluge den i et svimlende læseri. Og sikken en film, der kunne blive ud af den.” Nordjyske Stiftstidende

Headhunterne” er en forrygende, begavet og vittig svindlerkomedie. Jyllans-Posten

Tarantino møder brødrene Coen i Nesbø-krimi. Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jo Nesbø
Sideantal: 301
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 11 Nov 2009
Oplagsdato: 13 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770533577

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk