Hans sidste optræden

Vis stort billede
Hans sidste optræden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I årene op til Første Verdenskrig skrev sir Arthur Conan Doyle de seks første noveller i denne samling om sin uforlignelige og geniale detektiv Sherlock Holmes og dennes trofaste ven og makker, dr. Watson. Og midt under krigens rædsler skrev Doyle en syvende og afsluttende novelle, Hans sidste optræden, som beretter om Holmes' hemmelige krigsindsats.

I de øvrige historier læser vi om tyveriet af de tophemmelige tegninger til en avanceret ubåd, en respektabel bedsteborgers besynderlige oplevelse i forbindelse med mordet på sin vært, en adelskvindes mystiske forsvinden under en fredelig ferie, et ungt par på flugt fra en gangsterbande og en søskendeflok, der rammes af død og sindssyge - og endelig oplever en rystet Watson at se Holmes ligge på dødslejet.

I tilgift til de øvrige historier om Sherlock Holmes indeholder denne bog to uforklarlige mordmysterier, hvor Doyle lader en navnløs detektiv med en umiskendelig lighed med Holmes blande sig i opklaringen. Desuden to korte pasticher, hvor Doyle morer sig med at parodiere sig selv og kaste et humoristisk lys på Holmes og Watson

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Conan Doyle
Sideantal: 277
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 145 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 481 g
Udgivelsesdato: 18 May 2016
Oplagsdato: 18 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711562239

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hans sidste optræden Lindhardt Og Ringhof