Hans Jürgen Fritz-affæren

Vis stort billede
Hans Jürgen Fritz-affæren

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi skriver 1977. Den kolde krig raser, men berider Lars Steensen har nok at gøre med sin egen krig. En krig mod kreditorerne. Efter en alvorlig rideulykke lader det til, han har tabt kampen, men på hospitalet får han et uventet besøg. To officerer fra Natos efterretningstjeneste beder ham påtage sig en opgave. En ret enkelt opgave. Sådan lyder det, og han befinder sig ikke i en situation, som indbyder til at sige nej. Opgaven bringer ham rundt på de nordtyske stævnepladser, men den simple opgave viser sig at være en hel del mere kompliceret end først antaget. Og en hel del farligere.

Uddrag af bogen:

Tungt åndende måtte jeg støtte mig til bordet, mens Karl Würtz langsomt sank ned på knæ. Med hænder, som ikke længere fungerede, tog han sig til sin ødelagte hals, men der var ikke længere noget, han kunne gøre. Øjnene trådte næsten ud af deres huler, og en smule blod begyndte at sive ned fra den ene mundvig. Så begyndte hans lunger at arbejde heftigt i et forsøg på at skaffe luft gennem den knuste hals, og hans brystkasse steg og faldt i en krampagtig rytme, indtil hele hans krop, efter noget der føltes som en evighed, gennemrystedes af en voldsom krampetrækning. Han faldt om og blev liggende på gulvet. Jeg satte mig, og nu var det mig, som rystede.

Om forfatteren:

Thorvald Lygum er født i Skads i 1944. Han begyndte at arbejde som fjortenårig og kom i hæren i en alder af 17. Fem år senere gik han i beriderlære. I 1981 flyttede han til Italien, hvor han begyndte at skrive fiktion. Hans Jürgen Fritz-affæren er hans debutroman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thorvald Lygum
Sideantal: 229
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Line Birgitta Elmgreen Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 160 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 393 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2013
Oplagsdato: 30 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025554

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Hans Jürgen Fritz-affæren Mellemgaard