Haltefanden - Bind 7 i serien Mørketid – historien om Danmark under besættelsen

Vis stort billede Tilføj
Haltefanden - Bind 7 i serien Mørketid – historien om Danmark under besættelsen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Siden tyskerne arresterede det danske politi i september 1944, har Poul Bjørner levet under jorden, og hen over vinteren har han og kollegerne i den illegale politigruppe travlt. Stikkerne og kollaboratørernes aktiviteter skal dokumenteres, så man er klar den dag, regnskabet skal gøres op. Bl.a. huserer der på Østerbro en etbenet frikorpsmand, som kaldes Haltefanden. Han ligger i evig krig med gadens unger, som råber ”stikker” efter ham, og Bjørners gruppe holder et vågent øje med ham.

Samtidig får Bjørner brug for al sin erfaring som kriminalbetjent, da lederen af en illegal våbenrute myrdes, og undersøgelserne fører langt ind i Frihedsrådets ledelse.

Men i løbet af foråret skærpes kampen mellem besættelsesmagten og modstandsbevægelsen, og en dag mærker Bjørner en pistol i nakken ledsaget af de skæbnesvangre ord: ”Hände hoch!”Sidste bind i serie fra besættelsestidens Danmark. Alle bind kan læses uafhængigt. Serien er fiktion, men bygget over virkelige begivenheder, og bøgerne er af anmeldere og læsere blevet berømmet for deres autentiske skildringer og atmosfære.

"Ole Frøslev har i nu syv bind leveret et realistisk og engagerende billede af forholdene, som de sikkert har været oplevet af den almindelige borger under Besættelsen." *****
- JP

"Med et velanbragt plot afslutter Ole Frøslev sin nørklede, kronologisk fremadskridende romanserie >>Mørketid<< om københavnerlivet under besættelsen." * ***
- Berlingske

"Krimigåder og historieundervisning bliver blandet godt i Ole Frøslevs syvende bind om politifolk under besættelsen." **** (4 hjerter)
- Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Frøslev
Sideantal: 336
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 595 g
Serie: Mørketid
Udgivelsesdato: 15 Mar 2012
Oplagsdato: 11 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771087093

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Haltefanden - Bind 7 i serien Mørketid – historien om Danmark under besættelsen People'Spress