Haikudetektiven

Vis stort billede
Haikudetektiven

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lasse Hjorth Madsen vender stærkt tilbage med første del af krimiserien om Matias Kaa - Haikudetektiven .
Matias er en speciel fyr. Når han ikke arbejder på at knuse tal for Centralforbundet, elsker han at bruge tid på sine to store passioner: sushi og haiku-digte. Og så er han lidt vild med kollegaen Josefine. Efter generalsekretærens mystiske selvmord i Centralen, begynder Matias og Josefine sammen at grave i nogle af de mystiske hændelser, som bliver ved med at dukke op til overfladen. De har uden tvivl fået færden af noget, og Matias må udfordre sin egen personlighed, for at komme til bunds i sagen.
Krimien er både intelligent, morsom og nervepirrende. Hvad der til at starte med fremstår som tilfældige hændelser, viser sig hurtigt at være forbundet af tråde, der både indebærer korruption, afpresning og et internationalt forbrydersyndikats skræmmende agenda. Samtidig får man som læser lov til at bevæge sig helt ind under huden på en mystisk, skruppelløs psykopat.
Uddrag af Haikudetektivens lektørudtalelse:

"En forfriskende anderledes krimi der vil tiltale læsere af mere utraditionelle krimier. Et spændende møde med en helt særlig detektiv og med masser af både action og sort humor (...) Bogen kan trygt købes og anbefales bredt til krimilæsere - især læsere med lyst til at prøve noget andet end de sædvanlige mainstream krimier"

" Haikudetektiven er foruden velskrevet original i sin opbygning og plot (...) Vi glæder os [til næste bind i serien] og anbefaler Haikudetektiven" - Krimi-cirklen
Lasse Hjorth Madsen har tidligere udgivet Udkanten på Forlaget Aronsen. En klog og skræmmende roman, som pressen tog godt imod. Den fik fem stjerner i Jyllands-Posten, og rosende ord i flere af landets store aviser:
"Et notorisk skrivetalent" - Ekstra Bladet
"Forfatteren skriver med et stort overskud, som giver én lyst til at læse mere fra hans pen" - Weekendavisen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lasse Hjorth Madsen
Sideantal: 408
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aronsen
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 527 g
Serie: En Matias Kaa krimi
Udgivelsesdato: 09 Sep 2015
Oplagsdato: 09 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799732296

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk