Gråzone

Vis stort billede
Gråzone

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Bernie Gunther har i en årrække haft held til at gemme sig i Cuba, men den falske anklage for mord, der har forhindret ham i at vende tilbage til Europa, indhenter ham nu endelig i 1954. I fængslet, først på Guantanamo, senere i Berlin, begynder andre anklager imidlertid at spøge. For Bernie var SS’er på Østfronten under krigen, og nu bliver han en bekvem syndebuk for andre SS-officerer, der gerne vil have renset deres egne navne for anklager for krigsforbrydelser. Bernie står til dødsstraf – med mindre han er parat til at hjælpe den franske efterretningstjeneste. Bernie er uvillig, men har intet valg. Gennem Bernie Gunthers øjne ser Kerr nærmere på de kompromiser, de allierede indgik med det nye Vest-tyskland, mens Den kolde Krig blev koldere og koldere.

GRÅZONE er syvende del af Philip Kerrs fremragende Berlin Noir-serie.

Gid denne serie vil fortsætte og fortsætte... Den er en fest for Kerr-kendere. Det hele er blændende fortalt (…)Kerr fortæller sin historie i et sanseligt sprog, der gennem Ole Steen Hansens fine oversættelse også på dansk fremstår vidunderligt billedrigt og veloplagt.Nye læsere kan foreløbig glæde sig over, at der nu er syv bind at læse i streg – det er der god grund til at misunde dem. (5 hjerter, Politiken)

Kerr indfrier legende let sit tårnhøje ambitionsniveau, og Gråzone står lige så lysende som de øvrige bind i serien. Jeg har skrevet det før, og jeg gentager gerne mig selv – læs Philip Kerr og bliv oplyst og klogere. Tanken om at have Berlin-Noir serien til gode, gør mig nærmest grøn af misundelse - det findes ikke bedre. (Weekendavisen)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Philip Kerr
Sideantal: 421
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: Field Grey
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Steen Hansen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 673 g
Serie: Berlin noir serien, bind 7
Udgivelsesdato: 01 Sep 2011
Oplagsdato: 01 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770536448

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk