Grænsegængeren

Vis stort billede Tilføj
Grænsegængeren

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den anmelderroste og prisvindende finske krimiforfatter Matti Rönkä udkommer nu endelig på dansk. Med Grænsegængerenintroduceres vi for hovedpersonen Viktor Kärppä, der som tidligere soldat fra den sovjetiske hær har slået sig ned i Finland efter Sovjetunionens fald. Herfra drives han ind i erhverv med mere eller mindre lyssky opgaver.
Viktor Kärppä ser sig selv som en pålidelig forretningsmand, der fx sørger for forskellige tilladelser til sine landsmænd. Han lever trods de til tider dunkle foretagender et ganske almindeligt liv. Gennem sin baggrund kontaktes han af personer, som behøver hjælp - alt fra russiske familier, som har brug for hjælp med sproget og bureaukratiet, til politiet, der har brug for en 'informant'.
En dag træder en mand ind på Viktor Kärppäs kontor for at hyre ham til at finde sin forsvundne estiske hustru. Det velbetalte job ender med at ændre Viktor Kärppas velordnede liv, og pludselig er intet, som det før var. Før han ved af det, er Kärppä viklet ind i en stor international narkohandel ... 


Matti Rönkä(1959) voksede op i det nordlige Karelen. Han har læst statsvidenskab, men har i mange år arbejdet som journalist.
I 2007 vandt Matti Rönkä den eftertragtede pris 'Glasnøglen' for sin krimi Ystävät kaukana(trejde bog i serien om Viktor Kärppä) - samme pris som Stieg Larsson året før fik for Mænd der hader kvinder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Matti Rönkä
Sideantal: 227
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tappajan näköinen mies
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Serie: Turbine krimi
Udgivelsesdato: 14 Sep 2011
Oplagsdato: 14 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770905701

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk